index

**Klicka för att se fraktinformation per land.**
 
På grund av lagstiftningen kommer moms att tas ut vid köp på beställningar till Europeiska unionen (under 150 euro). *Order över dessa belopp kommer att kräva att skatter och avgifter tas ut vid leverans.*

Vi är registrerade i IOSS genom en mellanhand och kommer att samla in, överföra och rapportera skatter till EU. När du beställer inom dessa beskattningsgränser kommer du inte att betala några extra avgifter när paketet anländer (utom för några få länder, som Belgien).
 
Fördelen med detta system är att paket *under gränsen för skatteuppbörd* inte längre kommer att hållas kvar i tullen och nästan alla extra behandlingsavgifter per paket kommer att elimineras.
 
Vi föreslår att kunder i Europeiska unionen placerar varje beställning under respektive skatteuppbördsgräns.
Genom att placera din beställning under gränsen betalar du skatt nu och behöver inte betala ytterligare tullavgifter samt hela skattebeloppet när dina paket anländer.
 
Beställningsgräns som ska beskattas:
Europeiska unionen: 150 euro
 
När du gör beställningar över dessa belopp kommer skatterna inte att samlas in i kassan och du kommer att behöva betala skatter och bearbetningsavgifter när paketet anländer.
 
**Vi har haft upprepade problem med spanska leveranser som felaktigt tar ut moms och bearbetningsavgifter när de använder posttjänsten. Det kan vara bäst att göra beställningar över 150 euro och betala via banköverföring för att få bästa rabatt, eller uppgradera till Yamato/UPS.**

 

Spara 5 % på betalningar via banköverföring

Vi accepterar även betalning via banköverföring. När du gör en betalning via banköverföring får du 5 % rabatt.

Banköverföringar görs till ett företagskonto hos Wise.com i Bryssel, Belgien. Vi kommer att ge dig bankinformation och kontoverifieringsuppgifter efter att du har gjort din beställning.

Om du vill göra en betalning via banköverföring ska du antingen göra din beställning och välja alternativet banköverföring eller kontakta oss innan du gör din beställning.

När du har gått igenom kassaprocessen skickar vi dig en slutfaktura i euro som inkluderar 5 % rabatt. Betalningar tas vanligtvis emot nästa arbetsdag, eftersom vi skickar ut ditt paket inom två dagar efter att banköverföringen mottagits.

Om du begär återbetalning gör vi återbetalningen via banköverföring till det konto som skickade pengarna till oss. För din egen säkerhet kan vi inte återbetala din betalning till ett annat bankkonto eller via en annan metod.